Cihazlar ve Aksesuarlar
蠔油青椒牛肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
醬油 約2 茶匙10 克
-
糖 約1 茶匙5 克
-
太白粉 約1 茶匙5 克
-
牛腰內肉 (里肌),切0.3公分厚,約4×4公分大小,擦乾水份300 克
-
蠔油 約1 大匙10 克
-
油40 克
-
青椒 切塊狀100 克
-
洋蔥 切塊,約3公分40 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
284.7 mg
Protein
16.1 g
Kalori
911.2 kJ /
217.8 kcal
Yağ
15.8 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
4.1 g
Karbonhidrat
4.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
人氣高溫食譜
10 Tarif
Tayvan
Tayvan