Cihazlar ve Aksesuarlar
洋蔥鮭魚清湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切細絲100 克
-
水1000 克
-
新鮮鮭魚片 切塊(約3公分)200 克
-
板豆腐 切塊(約3公分)60 克
-
蔥 切段(約3公分)15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
219.4 mg
Protein
23.6 g
Kalori
1134.7 kJ /
271.2 kcal
Yağ
16 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
1603.8 g
Karbonhidrat
7.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
74 Tarif
Tayvan
Tayvan