牛肉肉燥飯

牛肉肉燥飯

4.6 34 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 乾香菇 泡軟,瀝乾
    15 克
  • 洋蔥 切片(約1公分)
    50 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約1公分)
    10 克
  • 30 克
  • 牛肉絲 切小丁(約1公分)
    400 克
  • 100 克
  • 醬油
    40 克
  • 米酒
    15 克
  • 冰糖
    25 克
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 紅蔥酥
    ½ - 1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 人份

Sodyum 2242.7 mg
Protein 86.5 g
Kalori 4244.3 kJ / 1015.3 kcal
Yağ 48 g
Lif 9 g
Doymuş Yağ 235.2 g
Karbonhidrat 68.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...