Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 乾香菇 ,泡軟,瀝乾
- 50 克 洋蔥 ,切片(約1公分)
- 15 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約1公分)
- 30 克 油
- 400 克 牛肉絲 ,切小丁(約1公分)
- 100 克 水
- 40 克 醬油
- 15 克 米酒
- 25 克 冰糖
- ¼ 茶匙 五香粉
- ¼ 茶匙 黑胡椒粗粒
- ½ - 1 茶匙 紅蔥酥
- Besin Değeri
- şuna göre 4 人份
- Kalori
- 4244.3 kJ / 1015.3 kcal
- Protein
- 86.5 g
- Karbonhidrat
- 68.9 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 235.2 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 2242.7 mg