Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 克 油
- 1 顆 蒜頭
- 250 克 牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 100 克 新鮮豆芽菜 ,洗淨去根部
- 100 克 綜合甜椒 (紅黃椒),洗淨去籽切絲
- ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
- 1 根 新鮮紅辣椒 ,斜切 (isteğe bağlı)
- ½ 茶匙 醬油
- 少許 鹽 ,依個人口味調整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 981.4 kJ / 234.8 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 18.1 g
- Doymuş Yağ
- 45.5 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 53.7 mg