Cihazlar ve Aksesuarlar
黑胡椒什錦炒牛肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
油30 克
-
蒜頭1 顆
-
牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
新鮮豆芽菜 洗淨去根部100 克
-
綜合甜椒 (紅黃椒),洗淨去籽切絲100 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı) 斜切1 根
-
醬油½ 茶匙
-
鹽 依個人口味調整少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
53.7 mg
Protein
13.6 g
Kalori
981.4 kJ /
234.8 kcal
Yağ
18.1 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
45.5 g
Karbonhidrat
5.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
低GI簡易料理
8 Tarif
Tayvan
Tayvan