Cihazlar ve Aksesuarlar
回鍋肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
豬五花肉 整塊250 克
-
花椒粒½ 茶匙
-
鹽1 小撮
-
紹興酒1 大匙
-
薑3 片
-
蔥 切段1 根
-
水800 克
-
油10 克
-
蒜頭 切片2 粒
-
豆豉15 克
-
豆瓣醬15 克
-
蒜苗 切斜段,約4 公分250 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
602.1 mg
Protein
8.3 g
Kalori
1301.3 kJ /
311 kcal
Yağ
26.6 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
7.9 g
Karbonhidrat
10.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
人氣高溫食譜
10 Tarif
Tayvan
Tayvan