泡菜豬肉豆腐鍋

泡菜豬肉豆腐鍋

4.7 10 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 韓式泡菜 泡菜和湯汁分開
    180 克
  • 洋蔥 (約半顆),切絲
    100 克
  • 白芝麻油
    1 大匙
  • 韓國辣椒醬
    1 大匙
  • 辣椒粉 (isteğe bağlı)
    ½ 茶匙
  • 蒜頭 (isteğe bağlı) 預先磨成泥
    ½ 茶匙
  • 韓式泡菜 泡菜和湯汁分開
    200 克
  • 800 克
  • 五花肉片
    300 克
  • 金針菇 去根部,洗淨
    1 包
  • 新鮮青辣椒 (isteğe bağlı) 斜切薄片
    1 根
  • 板豆腐 切塊
    350 克
  • 切段
    3 根.
  • 依個人口味調整
    1 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 20.769 g
Kalori 1913 kJ / 457 kcal
Yağ 34.933 g
Lif 2.98 g
Karbonhidrat 14.699 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...