Cihazlar ve Aksesuarlar
泡菜豬肉豆腐鍋
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
韓式泡菜 泡菜和湯汁分開180 克
-
洋蔥 (約半顆),切絲100 克
-
白芝麻油1 大匙
-
韓國辣椒醬1 大匙
-
辣椒粉 (isteğe bağlı)½ 茶匙
-
蒜頭 (isteğe bağlı) 預先磨成泥½ 茶匙
-
韓式泡菜 泡菜和湯汁分開200 克
-
水800 克
-
五花肉片300 克
-
金針菇 去根部,洗淨1 包
-
新鮮青辣椒 (isteğe bağlı) 斜切薄片1 根
-
板豆腐 切塊350 克
-
蔥 切段3 根.
-
鹽 依個人口味調整1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
20.769 g
Kalori
1913 kJ /
457 kcal
Yağ
34.933 g
Lif
2.98 g
Karbonhidrat
14.699 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
火鍋TIY
10 Tarif
Tayvan
Tayvan
韓式家常料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan