Cihazlar ve Aksesuarlar
木瓜蘋果排骨湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 人份
Malzemeler
-
油5 克
-
蒜頭20 克
-
排骨 先以熱水川燙去血水200 克
-
木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)150 克
-
蘋果 去皮,去籽,切塊(約3公分)150 克
-
水800 克
-
鹽1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
9.7 g
Kalori
800.6 kJ /
191.5 kcal
Yağ
13 g
Lif
1.3 g
Karbonhidrat
9.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
這樣吃最美
10 Tarif
Tayvan
Tayvan