Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 克 牛小排 (無骨),切條(1公分X5公分)
- 1 大匙 醬油膏
- 1 大匙 米酒
- 1 茶匙 黑胡椒粗粒
- 10 克 油
- 100 克 洋蔥 ,切條(寬約1公分)
- 20 克 蔥 ,切段(約5公分)
- 15 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1411 kJ / 337.5 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 26.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 212.4 mg