Entenbrust mit Pastinakenpüree und Rotweinreduktion

Entenbrust mit Pastinakenpüree und Rotweinreduktion

4.6 15 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa
4 Portion

Malzemeler

  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Rotwein
    125 g
  • Entenbrüste mit Haut je nach Größe (insg. ca. 700 g)
    2 - 4
  • Wasser
    50 g
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe (siehe Tipp)
    ½ TL
    ½ Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l), (siehe Tipp)
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen plus 0,25 TL
    4 Prisen
  • Salz plus 0,75 TL
    4 Prisen
  • Butter
    40 g
  • Pastinaken geputzt, geschält, in Stücken (3 cm)
    500 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 677 mg
Protein 27 g
Kalori 1763 kJ / 421 kcal
Yağ 21 g
Lif 6.6 g
Doymuş Yağ 8 g
Karbonhidrat 26 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...