Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 - 900 g Roastbeef (1 Stück, min. 3 cm dick)
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- 1 - 2 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- Olivenöl zum Bestreichen
Mojo Verde
- 6 Knoblauchzehen
- 1 Bund Koriander, frisch, Blättchen und Stängel
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen und Stängel
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 90 g Olivenöl
- 30 g Rotweinessig
- 150 - 200 g grüne Paprikaschoten, in groben Stücken, nach Geschmack
- ½ TL Chiliflocken, getrocknet (isteğe bağlı)
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Roastbeef und Erdäpfel
- 500 g Wasser
- 800 g heurige Erdäpfel, halbiert
- ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2886 kJ / 689 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 2695 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1h 10min
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4h
Grünes China-Gemüse
30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7h 30min
Saibling mit Oliventapenade und Gurken-Kartoffel-Gemüse
50min
Zabaglione
15min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Scallops & Pea Puree
20min
Steaks mit Karotten-Pastinaken-Püree, karamellisierten Zwiebeln und knusprigen Pastinakenfäden
1h 20min
Aioli (ohne Ei)
10min
Café-de-Paris
30min