Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 120 g di burro a pezzi
- 320 g di riso a chicco lungo tipo Carnaroli o Arborio
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 8 foglie di salvia fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2562.8 kJ / 612.5 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 66.3 g
- Yağ
- 31.6 g
- Doymuş Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 1150.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Rotolo di frittata
45 min
Scaloppine di pollo al limone
40 min
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min
Pasta al pesto di prezzemolo
20min
Risotto ai peperoni
40 min
Contorno di melanzane
25 min
Patate speziate
30 min
Insalata speziata di patate, melone e speck
30 min
Spaghetti alla checca
40 min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Pesto di melanzane
10 Min