Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 550 g de sauté de veau, (tendrons ou jarret)
- 300 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de carottes (4), en rondelles
- 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1221.8 kJ / 292 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 3.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 209.8 mg
Alternatif tarifler
Etoiles sablées aux fruits secs
2 godz. 30 min
Dinde farcie aux marrons et aux fruits secs
3 godz. 45 min
Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail
50min
Rouleaux d'été végétariens
1h
Galette tout chocolat
Değerlendirme yok
Muffins pistou-pistache
40 Min
Pisco Sour
10 min
Crème fraîche
12h 5min
Escalope de veau, réduction à la fraise
30 min
Saumon au citron et à la câpre avec courge en rubans
Değerlendirme yok
Cake de saumon, poireau et tomates confites
1h
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40 Min