Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 550 g de sauté de veau, (tendrons ou jarret)
- 300 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de carottes (4), en rondelles
- 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1221.8 kJ / 292 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 3.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 209.8 mg
Alternatif tarifler
Lotte à la provençale
50 Min
Tajine de poissons au curry
45 Min
Poivrons farcis sans gluten
25 Min
Pain perdu
25 Min
Oeufs brouillés Sous vide
40 Min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Rôti de porc aux poires
1 Std. 35 Min
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45 min.
Magret de canard aux pommes et blé
1 Std. 5 Min
Papillote de cabillaud aux agrumes et quinoa
Keine Bewertungen
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
1h 45 min.
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50 Min