Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 200 g d'eau
- 10 rondelles de chorizo doux
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 2 bulbes de fenouil, coupés en quatre
- 400 g de dos de cabillaud
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jambalaya de poulet
40 min
Rougail morue
25 min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 min
Chili Con Carne
30min
Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson
30min
Brandade de merlan à la moutarde
1 godz. 15 min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55 min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 godz. 5 min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 min
Filet mignon à la provençale
55 min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 min