Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 200 g d'eau
- 10 rondelles de chorizo doux
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 2 bulbes de fenouil, coupés en quatre
- 400 g de dos de cabillaud
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Porc au caramel, petits pois et riz
1h 10min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1 Std. 5 Min
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
35min
Sot-l'y-laisse au cidre
55min
Filet mignon à la provençale
55min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 Std. 5 Min
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
35min
Poisson sauce coco
35min
Poulet au citron et tagliatelle de courgette
30min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h