Uyumlu sürümler
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod, 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour (approx. 15 g, see tip)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g Greek yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Reuben's Stew
5 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min