
Uyumlu sürümler
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
-
¼ - ½
tsp ground cayenne pepper
veya 2 fresh green cayenne chillies (approx. 6-8 cm long), deseeded - 50 g fresh coriander plus extra to garnish
-
100
g fresh baby spinach
veya 100 g fresh spinach large leaves roughly chopped - 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod, 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
-
4
tsp chickpea flour (approx. 15 g, see tip)
veya 10 g cornflour (starch) - 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets cut in pieces (3 cm)
- 250 g Greek yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 437 kcal / 1830 kJ
- Protein
- 36 g
- Yağ
- 18 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Lif
- 5.9 g