Cihazlar ve Aksesuarlar
Brinjal (eggplant pickle)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
1010 g
Malzemeler
-
fresh ginger peeled and cut into slices (2 mm)30 g
-
fresh long green chilli cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ground turmeric2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
malt vinegar150 g
-
brown sugar110 g
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
fenugreek seeds1 ½ tsp
-
vegetable oil or light olive oil130 g
-
sea salt1 tbsp
-
eggplant cut into pieces (1 cm)600 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1010 g
Sodyum
9237.1 mg
Protein
10.1 g
Kalori
7423 kJ /
1767 kcal
Yağ
136.4 g
Lif
20.2 g
Doymuş Yağ
16 g
Karbonhidrat
126.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Olive and fennel grissini
25 Std. 30 Min
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Chilli and apple jelly
4 Std. 15 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Goat's cheese
18 Std.
Dessert dukkah
1 Std.
Harissa
25 Min
Marinated capsicum
55 Min
Red onion relish
50 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min