Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tapenade
- 15 g salsa
- 100 g azeitona verde s/ caroço
- 2 filetes de anchova em óleo, escorridos
- 1 dente de alho
- 20 g alcaparras em conserva
- ½ limão, só o sumo
- 80 g azeite
Massa
- 600 g amêijoas
- 3 c. chá de sal
- 1200 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 600 g mexilhão fresco e limpo
- 400 g massa tipo concha
- 50 g chalota
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 30 g cerveja
- 5 vieiras
- Aneto q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 4025.5 kJ / 962.1 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Karbonhidrat
- 93.6 g
- Yağ
- 37.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 3800.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coelho à moda do mediterrâneo
1h 15min
Miniclafoutis de framboesa
25 Min
Risoto de lagostins
50 Min
Mexilhões com cerveja e mostarda
20min
Mexilhão thai
25 Min
Cogumelos recheados com quinoa
1h
Creme de bacalhau
35 Min
Salada de polvo com batata e maçã
50 Min
Cuscuz com caril de frango
1h 10min
Mexilhões com caril verde
25 Min
Sopa de legumes com pesto
55min
Esparguete tricolor com pescada e ricota
35 Min