Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tapenade
- 15 g salsa
- 100 g azeitona verde s/ caroço
- 2 filetes de anchova em óleo, escorridos
- 1 dente de alho
- 20 g alcaparras em conserva
- ½ limão, só o sumo
- 80 g azeite
Massa
- 600 g amêijoas
- 3 c. chá de sal
- 1200 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 600 g mexilhão fresco e limpo
- 400 g massa tipo concha
- 50 g chalota
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 30 g cerveja
- 5 vieiras
- Aneto q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 4025.5 kJ / 962.1 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Karbonhidrat
- 93.6 g
- Yağ
- 37.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 3800.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peixe à Portuguesa
6 godz. 45 min
Arroz Mediterrânico
50min
Tukir de cabrito
Değerlendirme yok
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2h
Coelho à moda do mediterrâneo
1h 15min
Creme de couves
50min
Chiabata com presunto, alcachofra e mozarela
4h
Laçarotes com bacalhau marinado
6 Std.
Salada de trigo sarraceno com pimentos
50min
Peixe à putanesca
30min
Cavala a vapor com esmagada de grão
40min
Robalo com lentilhas
1h 35min