Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 filets de lieu jaune (500-600 g)
- 1 citron jaune non traité
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 400 g de tomates, détaillées en dés
- 300 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 956 kJ / 228 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filet de bar sauce aux courgettes
1sa
Lotte vapeur façon tajine
1ωρ. 45 λεπτ.
Brochette tricolore de saumon
30min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45 λεπτ.
Lotte à la provençale
50 dk
Bar façon thaïe
35 dk
Cabillaud au beurre d'agrume
55min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40min
Turbot sauce salsa
40min
Papillotes de cabillaud à la mangue
35 dk
Eglefin au curry
50 dk
Papillotes de saumon, coriandre et citronnelle
25 dk