Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre doux
- 10 g de cassonade
- 4 cuisses de lapin, désossées et coupées en morceaux
- 150 g de vin rouge
- 200 g d'eau
- 2 c. à soupe de fond de veau
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 4 branches de thym frais
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de fèves fraîches ou surgelées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1403 kJ / 335 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 14.3 g
- Yağ
- 17.8 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin à la provençale
1 Std.
Petit salé aux lentilles
45 Min
Lapin marengo
1 Std.
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min
Chou farci au haddock
1 Std.
Joues de porc à la bière
1h 10 min
Sucré salé de porc aux figues
13h
Jarret de porc, patate douce et poireau
35 Min
Alicuit de canard
1 Std.
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 Std.
Axoa d'agneau
55min
Osso-buco
1 Std. 20 Min