
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'oignon coupé en deux
- 30 g de beurre doux
- 10 g de cassonade
- 4 cuisses de lapin désossées et coupées en morceaux
- 150 g de vin rouge
- 200 g d'eau
- 2 c. à soupe de fond de veau
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 4 branches de thym frais
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de fèves fraîches ou surgelées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 335 kcal / 1403 kJ
- Protein
- 29.8 g
- Yağ
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 14.3 g
- Lif
- 5.3 g