Fondue de lotte au curcuma

Fondue de lotte au curcuma

3.9 9 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • 400 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
  • 1 bouquet de coriandre fraîche
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • 1 c. à café d'huile d'olive
  • sel
  • 100 g de carotte coupée en morceaux
  • 100 g de poireau coupé en rondelles
  • 100 g de céleri branche coupé en rondelles
  • 800 g de fumet de poisson réhydraté
  • du poivre moulu

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 18 g
Kalori 620 kJ / 146 kcal
Yağ 3 g
Karbonhidrat 12 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...