![Fondue de lotte au curcuma Fondue de lotte au curcuma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B2A451CF-8CDC-4D65-B36A-65F5A695C93E/Derivates/3280EEE0-E2E7-4B2E-8CCF-78C93908AF88.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café d'huile d'olive
- sel
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en rondelles
- 100 g de céleri branche, coupé en rondelles
- 800 g de fumet de poisson réhydraté
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 620 kJ / 146 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mijoté de thon aux pommes de terre
55 Min
Cotriade
1 Std.
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Pot-au-feu de la mer
1 Std. 5 Min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Bar façon thaïe
35 Min
Saint-Jacques en nage épicée
25 Min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 Std. 15 Min
Osso-buco de lotte
45 Min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Tajine de lotte au citron confit
1h 35min