Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 220 g water
-
1
tsp sugar
veya barley malt -
2
tsp dried instant yeast
veya 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 200 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 6 anchovy fillets, in oil, drained
- 250 g tinned whole peeled tomatoes
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 4 artichoke hearts, in oil, drained, quartered
- 50 g mushrooms in oil, or 4 porcini mushrooms, sliced
- 50 g taggiasca olives
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3435 kJ / 821 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Karbonhidrat
- 105.2 g
- Yağ
- 33.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato Sauce
40 Min
Wholemeal pide
1h 35min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Apple Punch
30 Min
Mushroom pie
1h 30min
Baked spinach and eggs
35min
Brioche
5 Std.
Rustic Bread
2 Std.
Pizza Margherita
2j 10 menit
Pollock Croquettes with Olives
1h 40min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 Min