Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce

4.8 23 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 2sa
6 portions

Malzemeler

Lamb
  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • lamb leg, bone in
    1500 - 2000 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • garlic cloves sliced
    2
  • vegetable oil for brushing
Mint Sauce
  • fresh mint leaves
    20 g
  • cider vinegar
    130 g
  • caster sugar
    50 g
Vegetables
  • water
    500 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • potatoes peeled, halved or quartered if large
    800 g
  • butternut squash peeled, diced (2 cm)
    600 g
  • sugar snap peas
    300 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 624 kcal / 2614 kJ
Protein 37 g
Yağ 34 g
Karbonhidrat 40 g
Lif 6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...