Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter
- 300 g Rote Rüben, roh, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Wasser
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 EL Weißweinessig
- 1 Prise Zucker
- 1 Prise Kümmel, gemahlen
- 150 g Schlagobers
-
4
TL Kren, frisch gerissen
veya 4 TL Oberskren, aus dem Glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 371 mg
Alternatif tarifler
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min
Fenchel-Maroni Suppe
35 Min
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45 min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 Min
Zucchinicremesuppe
25 min.
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 Min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 Min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35 Min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 min.
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1u. 10min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 Min