Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g frische Bärlauchblätter, grob geschnitten, etwas mehr zum Dekorieren
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Sauerrahm
- 2 TL Bärlauchpaste, selbst gemacht (siehe Tipp) (isteğe bağlı)
- ½ TL Meersalz
- 2 TL Leinöl
- ½ - 1 TL Senf (z. B. Estragonsenf), nach Geschmack
- 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 552 kJ / 132 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Grüner Brotaufstrich mit Wildkräutern
15 Min
Rote-Rüben-Suppe
45 Min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 Min
Rote-Rüben-Relish
1 Std. 15 Min
Bärlauch-Aufstrich
15 Min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 Min
Kürbiskernaufstrich
5 Min
Bärlauch-Hummus
15 Min
Bärlauchpaste
20 Min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 Min
Frühlingsaufstrich
20 Min