Risotto mit frischen Steinpilzen

Risotto mit frischen Steinpilzen

3.2 136 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Petersilie abgezupft
    1 Bund
  • Schalotte halbiert
    30 g
  • Steinpilze, frisch in Stücken
    300 g
    40 g getrocknete Steinpilze, in Wasser eingeweicht und abgetropft
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
    320 g
  • Weißwein, trocken
    60 g
  • Wasser
    800 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 TL Salz
  • Butter in Stücken
    30 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 8 g
Kalori 1861 kJ / 444 kcal
Yağ 14 g
Lif 2.1 g
Karbonhidrat 70 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...