Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Schalotte, halbiert
-
300
g Steinpilze, frisch, in Stücken
veya 40 g getrocknete Steinpilze, in Wasser eingeweicht und abgetropft - 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
- 60 g Weißwein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 TL Salz - 30 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto
40 min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45 Min
Maronenrisotto
30 Min
Rotwein-Pilz-Risotto
35 Min
Lammhüfte mit Safran-Spargelrisotto
1h 50min
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
Grünes Spargel-Risotto
45 Min
Steinpilz-Risotto
40 min
Thunfischsauce
10 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Weizen Risotto mit Champignons
35 Min