Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack und Größe
- 20 g Weizenmehl, glatt
-
150
g Schlagobers
veya 150 g Milch - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 500 g Blattspinat, frisch
- 50 g Wasser, je nach gewünschter Konsistenz
- Sauerrahm zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 499 kJ / 119 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 657 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krautfleckerl
40 Min
Velouté von Topinambur
30 Min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Kren, milchsauer vergoren
72 Std. 25 Min
Rotkraut
1h
Gebackene Hollerstrauben
30 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Gekochtes Sauerkraut
50 Min
Hollerkoch
2h 50min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min