Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack und Größe
- 20 g Weizenmehl, glatt
-
150
g Schlagobers
veya 150 g Milch - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 500 g Blattspinat, frisch
- 50 g Wasser, je nach gewünschter Konsistenz
- Sauerrahm zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 499 kJ / 119 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 657 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30min
Tiroler Knödel mit Linsen
50min
Krautfleckerl
40min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 Min
Wurstknödel
1h 20 min
Fisolengulasch
1h 10min
Bröselknödel
40min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Letscho
40min
Waldviertler Knödel
1h