Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, entbartet
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen
- 30 g Butter, in Stücken
- 100 g trockener Weißwein
- 180 g Sahne
- 1 TL Muschelgewürz, z.B. Sansibar Muschelgewürz
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Bouillabaisse
1h 25min
Edelfischragout
35min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Kalbstafelspitz
50min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Fischsuppe
1h 40min