Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 140 g Möhren, in Stücken
- 30 g Butter
- 4 Stängel Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Krebspaste (z.B. von Langbein)
- 100 g Langkornreis, parboiled
- 200 g Weißwein, trocken
- 400 g Wasser
- 80 g Garnelen, geschält, gegart
- 80 g Flusskrebsfleisch, in Stücken (ca. 3 cm)
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Cognac (isteğe bağlı)
- 150 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garnelencocktail
30 Min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Mallorquinische Fischsuppe
35 min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Pfeffermakrelen-Suppe
35 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1ωρ. 20 λεπτ.
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Spargel-Papaya-Cocktail
35 min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 Min