Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 140 g Möhren, in Stücken
- 30 g Butter
- 4 Stängel Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Krebspaste (z.B. von Langbein)
- 100 g Langkornreis, parboiled
- 200 g Weißwein, trocken
- 400 g Wasser
- 80 g Garnelen, geschält, gegart
- 80 g Flusskrebsfleisch, in Stücken (ca. 3 cm)
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Cognac (isteğe bağlı)
- 150 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kokossuppe mit Garnelen
35min
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Fischsuppe
1h 40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Bouillabaisse
1hod.
Forellencremesuppe
40 min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 min