Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Currycremesuppe
- 1 Schalotte
- 60 g Knollensellerie, in groben Stücken
- 20 g Butter
- 1 TL rote Currypaste
- 200 g weißer Spargel, geschält, Enden abgeschnitten, in Stücken
- 1 TL Zucker
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 300 g Sahne
Topping und Fertigstellung
- 20 g Öl
- 50 g Parmaschinken, in Streifen
- 100 g grüner Spargel, Enden abgeschnitten, in Stücken (1 cm)
- 50 g Nordseekrabben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1620 kJ / 387 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Erbsen-Curry-Suppe
40min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30min
Grüne Spargelsuppe mit Erbsen
35min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45min
Lachscremesuppe
20min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min
Champignon-Rahmsuppe
35min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min