Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Currycremesuppe
- 1 Schalotte
- 60 g Knollensellerie, in groben Stücken
- 20 g Butter
- 1 TL rote Currypaste
- 200 g weißer Spargel, geschält, Enden abgeschnitten, in Stücken
- 1 TL Zucker
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 300 g Sahne
Topping und Fertigstellung
- 20 g Öl
- 50 g Parmaschinken, in Streifen
- 100 g grüner Spargel, Enden abgeschnitten, in Stücken (1 cm)
- 50 g Nordseekrabben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1620 kJ / 387 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bouillabaisse
1h
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35min
Würzige Kürbissuppe
1h
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Spargel-Zitronengras-Suppe
55min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Fischsuppe
1h 40min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min