Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 5 Stängel Petersilie und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Butter
- 150 g Weißwein
- 100 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g Speisestärke
-
60
g Crème fraîche
veya 60 g Sahne - 200 g Jakobsmuscheln (ohne Rogen)
- 150 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, ohne Schale
- 100 g Garnelen, roh, geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 Min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Muscheln mit Tomatensauce
40 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min