Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan
- 400 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés, coupés en quatre
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 60 g de foie gras de canard mi-cuit
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 823 kJ / 198 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de champignons
20min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2u. 20min
Crème de petits pois
40min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25min
Crème de courgette au bleu
25min
Gaspacho
12 godz.
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Cappuccino de champignons aux noisettes
35min
Crème de champignons aux saint-jacques
40min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min