Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
TM5 TM31 TM6

Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)

4.6 (59 değerlendirme)

Malzemeler

  • 50 g de parmesan
  • 400 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de volaille
  • 300 g de fonds d'artichaut surgelés, coupés en quatre
  • 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 60 g de foie gras de canard mi-cuit

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
823 kJ / 198 kcal
Protein
6 g
Karbonhidrat
5.3 g
Yağ
17 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler