Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g d'échalotes
- 130 g d'oseille
- 35 g de beurre demi-sel
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 œufs
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1065 kJ / 257 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Œuf cocotte à l'oseille
40min
Œufs cocotte à la florentine
50min
Purée de haricots blancs
12 godz. 30 min
Fondue savoyarde
15min
Poires au vin rouge
3 godz. 20 min
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1u.
Céleri rémoulade
10 Min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Poires au chocolat
30 min
Œufs à la florentine
1h 5min