Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de lardons fumés (allumettes)
- 350 g de châtaignes cuites et pelées
- 650 g de lait demi-écrémé
- 12 gouttes d'huile de piment
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 852 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14.8 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1h
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Risotto aux cèpes
30 min
Gaspacho indien
2h
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3h 10min
Velouté de châtaigne
35min
Crème de petits pois
40 min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25min
Velouté au riesling
25min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25min