Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de lardons fumés (allumettes)
- 350 g de châtaignes cuites et pelées
- 650 g de lait demi-écrémé
- 12 gouttes d'huile de piment
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 852 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14.8 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 Min
Cappuccino de champignons aux noisettes
35 Min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 Min
Soupe glacée de poivrons grillés
50 Min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Velouté de châtaigne
35 Min
Pannacotta parmesan
2 Std. 20 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 λεπτ.
Velouté de châtaignes et céleri
40 λεπτ.