
Cihazlar ve Aksesuarlar
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
honey50 g
-
white wine vinegar40 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
515.6 kcal /
2157.4 kJ
Protein
16.7 g
Yağ
43.5 g
Karbonhidrat
16.6 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
13.6 g
Sodyum
660.2 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Slicing and Grating
44 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda