Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon, coupé en deux
- 15 g de gingembre frais
- 4 gousses d'ail
- 1 tomate, coupée en deux
- 15 g d'huile neutre
- 1 pincée de thym déshydraté
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à café de sel
- 800 g de légumes variés (carotte, patate douce, chou-fleur, aubergine, poivron, par ex.), coupés en morceaux
-
50
g de massalé en poudre (voir "Conseil(s)")
veya 2 c. à soupe de massalé en pâte (voir "Information(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 572.8 kJ / 136.9 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 21.3 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 855.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Colombo de légumes
1h 5min
Boulettes de pois chiches à l'indienne
45min
Okonomyaki, omelette japonaise au chou blanc
45min
Aubergines tandoori
35min
Tajine végétarien
35min
Patates douces farcies, coleslaw et mayonnaise banane-sriracha
50min
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1 godz.
Tikka bowl façon dahl
55 min
Curry d'aubergine
50min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45min
Aiguillettes de poulet au citron confit, couscous de carottes
30min