Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di fecola di patate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di provola, a fette
- 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 385.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolo di frittata
45min
Gattò di patate e spinaci
2h
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Pop corn di patate
1h 30min
Menù: Zuppa di verdure; Polpette e cavoletti di Bruxelles
1h
Bocconcini di carote e patate
40 Min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 Std. 30 Min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Crostata salata tricolore
1h 30min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min