Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di fecola di patate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di provola, a fette
- 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 385.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Patate schiacciate al forno
1h
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1h 30 min
Patate gratinate al formaggio
2h
Torta salata funghi e patate
1h 30 min
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1h
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30 min
Polpette di peperoni
1h
Torta della nonna al cioccolato
1h 30 min
Crescia alla maceratese
3h
Gattò di patate e spinaci
2h