Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di fecola di patate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di provola, a fette
- 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 385.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolo di frittata
45 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1 Std. 30 Min
Contorno di patate americane speziate
45 Min
Tortilla di patate al vapore
45 Min
Frittatina alle zucchine
30 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2 Std.
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Bortellina
30 Min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 godz. 35 min
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Torta della nonna al cioccolato
1 Std. 30 Min