Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- pepe nero macinato, a piacere
- 1 uovo
- pangrattato q.b.
- 120 g di mozzarella sgocciolata, a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2258.8 kJ / 539.8 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Karbonhidrat
- 71.5 g
- Yağ
- 21.9 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 709.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di patate e spinaci
2h
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Melanzane alla messinese
30min
Omelette verdure e formaggio
30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Lasagne alla pecoraia
1h 40min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Pasta ‘ncasciata
1 Std. 55 Min
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1 Std. 30 Min