Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- pepe nero macinato, a piacere
- 1 uovo
- pangrattato q.b.
- 120 g di mozzarella sgocciolata, a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2258.8 kJ / 539.8 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Karbonhidrat
- 71.5 g
- Yağ
- 21.9 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 709.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Ziti al forno ragù e speck
1hod.
Baccalà alla Vizcaina (baccalà basco)
1 Std. 30 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Plumcake patate e speck
2hod.
Cannelloni alla zucca e provola
1u. 50min
Bostrengo
1 Std. 30 Min
Crostata salata multicolore
1hod.
Frittelle di agretti
2hod.
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Pastiera salata
2hod.
Tortilla di patate al vapore
45min