Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filetti di sgombro freschi
- 300 g di pomodori datterino gialli, a metà
- 3 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 17312.5 kJ / 433 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 33.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 1391.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1 Std. 40 Min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Salmone al pesto di pomodori rossi
30 min
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Broéto chioggiotto
1h 10 min
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2h
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Pesce al sale con verdure e dressing all'arancia
50 min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h