Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g boneless stewing lamb, diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)
- 30 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
veya 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 15 g unsalted butter, diced
- 440 g Guinness®
- 400 g water
- 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)
- 1 bay leaf
- 200 g celery, cut in pieces (3 cm)
- fresh parsley leaves, roughly chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2348.8 kJ / 561.4 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Karbonhidrat
- 31.1 g
- Yağ
- 35.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 756.6 mg
Alternatif tarifler
Mince and Tatties
1 Std. 10 Min
Asian-style Beef Stew
2 godz. 30 min
Meaballs with Tomato Sauce
55min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 Std.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 Std.
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 Std.
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Leek and Potato Soup (TM6)
40 Min