Cihazlar ve Aksesuarlar
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
water plus extra for boiling eggs500 g
-
smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper plus extra for serving4 pinches
-
fine asparagus woody ends removed200 g
-
medium eggs cold4
-
bread (see tip)4 slices
-
salted butter (isteğe bağlı) for toast
-
crème fraîche for serving200 g
-
lemon (isteğe bağlı) cut in wedges, for serving1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1322.1 mg
Protein
42.8 g
Kalori
1700.5 kJ /
406.4 kcal
Yağ
17.6 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
18.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
5 Ingredients
70 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4sa 30 dk
Ravioli Broth with Beef
30 dk
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1sa 45 dk
Browned Pork Rice
1sa
Lemonade
5 dk
Apple Tart
1sa
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3sa 30 dk
Mashed Potatoes (Peeler)
30 dk
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 dk
Mussels Mariniere
25 dk
Egg and Onion
25 dk
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3sa 10 dk