Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast

Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast

5.0 4 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • water plus extra for boiling eggs
    500 g
  • smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed
    4
  • fine sea salt
    4 pinches
  • ground black pepper plus extra for serving
    4 pinches
  • fine asparagus woody ends removed
    200 g
  • medium eggs cold
    4
  • bread (see tip)
    4 slices
  • salted butter (isteğe bağlı) for toast
  • crème fraîche for serving
    200 g
  • lemon (isteğe bağlı) cut in wedges, for serving
    1

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1322.1 mg
Protein 42.8 g
Kalori 1700.5 kJ / 406.4 kcal
Yağ 17.6 g
Lif 2.3 g
Doymuş Yağ 8 g
Karbonhidrat 18.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...