Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk
- 12 derili tavuk baget (ortalama 1900-2000 g)
- 2 yk susam yağı
- tuz, damak tadınıza göre
- karabiber, damak tadınıza göre
Portakal Sosu
- 15 g zencefil, taze kök, soyulmuş, küçük parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tane karabiber
- 115 g soğan, dörde bölünmüş
- 1 yk susam yağı
- 170 g portakal marmeladı
- 15 g hoisin sosu
- 30 g soya sosu
- 1 adet yıldız anason
- ½ tk kimyon
- ½ tk kırmızı pul biber
- 1 yk mısır nişastası
- 1 yk su
- susam tohumu, herhangi bir renk, süslemek için
- portakal, süslemek için, dilimlenmiş
- pirinç, haşlanmış, servis için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 2105.5 kJ / 503.2 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 12.4 g
- Yağ
- 35.6 g
- Doymuş Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 312.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Altın Süt
Pas d’évaluation
Glütensiz Portakallı Cheesecake
5h 30min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1 godz. 15 min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Pas d’évaluation
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
Pas d’évaluation
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Pas d’évaluation
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55h
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16h
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20 min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 min
Havuç Çorbası
35 min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 godz. 10 min