Cihazlar ve Aksesuarlar
Baharatlı ve Meyveli Şerbetli Panna Cotta
Hazırlık 40 dk
Toplam 7sa
4 porsiyon
Malzemeler
Baharatlı Şerbet
-
su400 g
-
şeker40 g
-
taze zencefil kabuksuz, ince dilimlenmiş15 g
-
limon kabuğu ince şeritler halinde soyulmuş, sadece sarı kısımları2 parça
-
portakal kabuğu ince şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları2 parça
-
yıldız anason1 adet
-
çubuk tarçın½ adet
-
kakule tohumu½ tk
-
karanfil2
-
vanilya çubuğu uzunlamasına ikiye bölünmüş½
-
bal80 g
-
dondurulmuş, karışık kırmızı orman meyveleri300 g
-
çilek donuk300 g
Panna Cotta
-
krema, %35 yağ500 g
-
şeker75 g
-
1 şekerli vanilinvanilya çubuğu ikiye bölünmüş, içindeki çekirdekleri bir bıçak ile kazınmış1
-
yaprak jelatin yakl. 3 adet8 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
5.6 g
Kalori
2880.7 kJ /
688.5 kcal
Yağ
46.8 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
67.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çilek Mevsimi
17 Tarif
Türkiye
Türkiye
İtalyan İşi
5 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Glütensiz Kuru Pastalar
3sa
Parça Çikolatalı Naneli Dondurma
12sa
Tonnato Soslu Hindi ve Ilık Patates Salatası
Değerlendirme yok
Meksika Fasulyeli Quesadilla ve Guacamole
45 dk
Yavaş Pişirilmiş Osso Buco ve Safranlı Risotto
4sa 30 dk
Erik Clafoutis
1sa 15 dk
Bearnez Sos
15 dk
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 dk
Karışık Orman Meyveli Pavlova
5sa 30 dk
Tarçınlı Badem Şekerlemeleri
25 dk
Beyaz Çikolata Kremalı ve Gül Aromalı Yüzen Adalar
1sa 20 dk
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Değerlendirme yok