Cihazlar ve Aksesuarlar
Baharatlı ve Meyveli Şerbetli Panna Cotta
Hazırlık 40 dk
Toplam 7sa
4 porsiyon
Malzemeler
Baharatlı Şerbet
-
su400 g
-
şeker40 g
-
taze zencefil kabuksuz, ince dilimlenmiş15 g
-
limon kabuğu ince şeritler halinde soyulmuş, sadece sarı kısımları2 parça
-
portakal kabuğu ince şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları2 parça
-
yıldız anason1 adet
-
çubuk tarçın½ adet
-
kakule tohumu½ tk
-
karanfil2
-
vanilya çubuğu uzunlamasına ikiye bölünmüş½
-
bal80 g
-
dondurulmuş, karışık kırmızı orman meyveleri300 g
-
çilek donuk300 g
Panna Cotta
-
krema, %35 yağ500 g
-
şeker75 g
-
1 şekerli vanilinvanilya çubuğu ikiye bölünmüş, içindeki çekirdekleri bir bıçak ile kazınmış1
-
yaprak jelatin yakl. 3 adet8 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
5.6 g
Kalori
2880.7 kJ /
688.5 kcal
Yağ
46.8 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
67.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çilek Mevsimi
17 Tarif
Türkiye
Türkiye
İtalyan İşi
5 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vegan Rokoko Pasta
3sa 30 dk
Sicilya Usulü Arançini
3sa 50 dk
Kapari, Zeytin ve Domates Soslu Spagetti
25 dk
Rozbif, Parmesanlı Minik Çörekler ve Haşlanmış Sebzeler
Değerlendirme yok
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
1sa 35 dk
Portakallı Krema ve Bitter Çikolatalı Krokanbush (Croquembouche)
Değerlendirme yok
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2sa 30 dk
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2sa 10 dk
Dattel Köri Dip
1sa 5 dk
Peynir ve Otlu Mini Milföyler
1sa
Protein Deposu Krepler
45 dk
Menemen (Konserve Domatesli)
25 dk