
Uyumlu sürümler
Soupe indonésienne de nouilles aux boulettes de viande (Mie Bakso)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g de gingembre frais pelé
- 3 gousses d'ail
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 250 g de viande hachée bœuf, porc ou poulet
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de levure chimique
-
3
c. à café de bouillon en pâte
veya 1 ½ cube de bouillon émietté - ½ c. à café de poivre moulu
-
10
g de fécule de tapioca
veya 10 g de fécule de maïs - 1430 g d'eau
- 20 g d'huile végétale et un peu pour le Varoma
- 2 c. à café de sucre (isteğe bağlı)
- 200 g de pak-choï coupés en morceaux (3 cm de long)
-
450
g de nouilles chinoises fraiches aux œufs
veya 200 g de nouilles chinoises sèches aux œufs - eau pour la cuisson des nouilles
-
4
c. à soupe d'oignons frits déshydratés
veya 4 c. à soupe d'échalotes frites - 4 c. à soupe d'oignons nouveaux finement hachés
- 50 g de pousses de soja frais
- 1 piment frais en fines tranches (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 432 kcal / 1807.5 kJ
- Protein
- 15.6 g
- Yağ
- 36.9 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Lif
- 2.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Sodyum
- 2119.4 mg