![Perfect steak with sauce Bernaise Perfect steak with sauce Bernaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9F7AA816-7362-41F5-9F90-1F1DE4186D78/Derivates/32f25bd3-20c2-4129-a3af-ed4248c8e59a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
veya beef rump steak (3-6 cm thickness) - sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, to drizzle
Bernaise sauce
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
- Protein
- 149.4 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 258.2 g
- Doymuş Yağ
- 137.3 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 2152.8 mg
Alternatif tarifler
Marbled meringue gateau
2 Std. 35 Min
Boeuf Bourguignon
11hod. 25min
Olive Spread
5 Min
Rustic Spice Mix for Bread
5 Min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 Std. 45 Min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 Std. 30 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Homemade sausages
1 godz. 40 min
James Bond's Vesper Martini
5 Min