Perfect steak with sauce Bernaise
TM6

Perfect steak with sauce Bernaise

3.7 (3 değerlendirme)

Malzemeler

  • 2 beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
    veya beef rump steak (3-6 cm thickness)
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • olive oil, to drizzle

Bernaise sauce

  • 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
  • 80 g eschalots
  • 80 g white wine vinegar
  • 180 g unsalted butter, cut into pieces
  • 4 egg yolks
  • ½ - 1 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Besin Değeri
şuna göre 2 portions
Kalori
12618.4 kJ / 3015.9 kcal
Protein
149.4 g
Karbonhidrat
19.8 g
Yağ
258.2 g
Doymuş Yağ
137.3 g
Lif
3.2 g
Sodyum
2152.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler