Perfect steak with sauce Bernaise

Perfect steak with sauce Bernaise

4.1 8 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 portions

Malzemeler

  • beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
    2
    beef rump steak, (3-6 cm thickness)
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • olive oil to drizzle
Bernaise sauce
  • fresh tarragon leaves only; stalks reserved
    4 - 5 sprigs
  • eschalots
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter cut into pieces
    180 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 2 portions

Sodyum 2152.8 mg
Protein 149.4 g
Kalori 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
Yağ 258.2 g
Lif 3.2 g
Doymuş Yağ 137.3 g
Karbonhidrat 19.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...