Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
veya beef rump steak (3-6 cm thickness) - sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, to drizzle
Bernaise sauce
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
- Protein
- 149.4 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 258.2 g
- Doymuş Yağ
- 137.3 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 2152.8 mg
Alternatif tarifler
Beurre blanc
15 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Béarnaise sauce
15 min
Garlic and sage mash
30 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2hod. 40min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 Std.
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Meringue Easter Nests
3h 20min