Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
veya beef rump steak (3-6 cm thickness) - sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, to drizzle
Bernaise sauce
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
- Protein
- 149.4 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 258.2 g
- Doymuş Yağ
- 137.3 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 2152.8 mg
Alternatif tarifler
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Sgroppino
5min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 Std. 30 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2u. 20min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 Std. 30 Min
Béarnaise sauce
20min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min.
Scallops and prawns with XO butter
50min
Spicy pineapple vinaigrette
Değerlendirme yok
Scallops with pea purée
25min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min