Cihazlar ve Aksesuarlar
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
Asparagus and Potatoes
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
unsalted butter (isteğe bağlı)5 g
-
waxy potatoes peeled, small or cut in pieces (see tip)700 - 750 g
-
green asparaguswhite asparagus1000 - 1500 g
Hollandaise Sauce
-
water20 - 40 g
-
lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks from medium eggs4 - 8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
11.3 g
Kalori
2919 kJ /
698 kcal
Yağ
58.5 g
Lif
6.5 g
Karbonhidrat
29.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then. Now. Always.
50 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tartare Sauce
10 dk
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 dk
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1sa 20 dk
Frozen Negroni
3sa 15 dk
Béarnaise sauce
20 dk
Béarnaise Sauce
20 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Bordelaise Sauce
55 dk
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1sa 35 dk
Aïoli
5 dk
Hollandaise
15 dk