Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Asparagus and Potatoes
- 600 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
- 5 g unsalted butter (isteğe bağlı)
- 700 - 750 g waxy potatoes, peeled, small or cut in pieces (see tip)
-
1000 - 1500
g white asparagus
veya green asparagus
Hollandaise Sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks, from medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 58.5 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 Min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Beurre Blanc
20 min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45 min.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Aïoli
5 Min
Whipped Feta
35 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min