![Beurre blanc Beurre blanc](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46383479-8F04-4812-82A8-4B6A913B834A/Derivates/5AD15913-9F4E-4CD6-8D75-7BD958E9D1AA.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g salted butter, chilled and cut into cubes (2 cm)
- 60 g eschalots
- 30 g white wine vinegar
- 50 g dry white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1222.7 kJ / 303 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 33.7 g
- Doymuş Yağ
- 22.3 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 326.2 mg
Alternatif tarifler
Traditional crème brûlée
25 Std.
Tartare sauce
10 Min
Chimichurri
5 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Béarnaise sauce
20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Beurre Blanc
20 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Smoked trout pâté
3h 15min
Roquefort Sauce
20 min