Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g salted butter, chilled and cut into cubes (2 cm)
- 60 g eschalots
- 30 g white wine vinegar
- 50 g dry white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1222.7 kJ / 303 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 33.7 g
- Doymuş Yağ
- 22.3 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 326.2 mg
Alternatif tarifler
Béarnaise sauce
15min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Béarnaise sauce
15min
Bordelaise Sauce
55 Min
Romesco dip
10min
Hollandaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Beurre Blanc
20min
Oysters Mignonette
5min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Whipped Feta
35min