Cihazlar ve Aksesuarlar
Beurre blanc
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
6 portions
Malzemeler
-
salted butter chilled and cut into cubes (2 cm)250 g
-
eschalots60 g
-
white wine vinegar30 g
-
dry white wine50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
326.2 mg
Protein
0.5 g
Kalori
1222.7 kJ /
303 kcal
Yağ
33.7 g
Lif
0.3 g
Doymuş Yağ
22.3 g
Karbonhidrat
0.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French cuisine: Dinner and sides
12 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gougères
55 dk
Hollandaise sauce
15 dk
Béarnaise sauce
20 dk
Béarnaise Sauce
20 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Béarnaise Sauce
15 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Beurre Blanc
20 dk
Béarnaise sauce
15 dk
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5sa 15 dk
Crème anglaise
15 dk