Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g salted butter, chilled and cut into cubes (2 cm)
- 60 g eschalots
- 30 g white wine vinegar
- 50 g dry white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1222.7 kJ / 303 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 33.7 g
- Doymuş Yağ
- 22.3 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 326.2 mg
Alternatif tarifler
Béarnaise sauce
10min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Trout mousse
5min
Beurre Blanc
20min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Leek and smoked salmon dip
55min
Scallops with pea purée
25min
Gougères
55min
Chimichurri
5min