Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Öl zum Braten
- 900 g Wildgulasch
- Pfeffer zum Würzen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 50 g Kirschkonfitüre
- 2 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 4 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 800 g Rinderfond
- 120 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
- 40 g Speisestärke
- 50 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3289 kJ / 786 kcal
- Protein
- 80 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 709 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hirschrücken mit Cranberry-Kompott, Pilz-Knödeln und Kürbis
2 godz. 30 min
Gulasch
2 godz.
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Roastbeef mit Senfkruste
2 Std. 20 Min
Asiatisches Hühnerfrikassee
50min
Hühner-Kraft-Suppe
2h 10min
Ochsenbäckchen
5h
Erdäpfelpüree wie handgestampft
40 dk
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1 godz. 40 min
Hirschgulasch-Suppe
1 godz. 30 min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min
Rotkohl
1h