Hirschrücken unter der Macadamia-Honigkuchen-Kruste

Hirschrücken unter der Macadamia-Honigkuchen-Kruste

4.5 22 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 Portionen

Malzemeler

Macadamia-Honigkuchen-Kruste und Hirschrücken
  • Rotwein, trocken
    100 g
  • Cognac
    20 g
  • Wild-Gewürz
    10 g
  • Honigkuchen in Stücken
    100 g
  • Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
    50 g
  • Hirschrücken
    800 g
  • Öl
    2 EL
  • Butter weich, in Würfeln
    100 g
  • Panko
    20 g
  • Eigelb
    1
Preiselbeer-Schokoladen-Sauce und Fertigstellung
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Wasser
    100 g
  • Speisestärke
    5 g
  • Wild-Preiselbeeren
    100 g
  • Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in kleinen Stücken
    20 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 822 mg
Protein 51 g
Kalori 2747 kJ / 657 kcal
Yağ 37 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 17 g
Karbonhidrat 26 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...