Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lammkarree
- 1200 g Lammkarree, Knochen geputzt
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Öl
- 50 g Butter
- 3 Zweige Rosmarin
- 3 Zweige Thymian
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 60 g Weißwein
Pilzrisotto
- 70 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Pilze, in Würfeln (2 cm)
- 20 g Butter
- 30 g Olivenöl
- 375 g Risottoreis
- 100 g Weißwein, trocken
- 900 g Lammfond
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
Fertigstellung
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 5221 kJ / 1248 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 92 g
- Doymuş Yağ
- 40 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 2130 mg
Alternatif tarifler
Tapenade
5min
Glutenfreie Speck-Quiche
1h 40min
Ossobuco
3 Std. 40 Min
Rhabarber-Vinaigrette
30 min
Gnocchi mit Kürbis und Salsiccia
2h
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Mango Chutney
50min
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1h
Frische Artischocken
55min
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50min
Chivito (Entrecôte-Sandwich)
45 min
Mousse au Chocolat
3h