Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lammkarree
- 1200 g Lammkarree, Knochen geputzt
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Öl
- 50 g Butter
- 3 Zweige Rosmarin
- 3 Zweige Thymian
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 60 g Weißwein
Pilzrisotto
- 70 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Pilze, in Würfeln (2 cm)
- 20 g Butter
- 30 g Olivenöl
- 375 g Risottoreis
- 100 g Weißwein, trocken
- 900 g Lammfond
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
Fertigstellung
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 5221 kJ / 1248 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 92 g
- Doymuş Yağ
- 40 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 2130 mg
Alternatif tarifler
Erbsen-Minz-Püree
25min
Trüffel-Agnolotti mit Burrata-Creme
1h 15min
Thai-Salat mit Erdnussdressing
30 min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 min
Hummer Thermidore
35 min
Blumenkohl-Couscous-Bowl mit Ponzu-Thunfisch und Wasabi-Mayo
20 Min
Canelés
14h
Graupenrisotto mit Seeteufel
45 min
Süßkartoffelstampf mit Thymian-Nuss-Butter
30 min
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Spinat-Erbsen-Suppe mit Cashews
2h 30 min.
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 min