
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lammkarree
- 1200 g Lammkarree Knochen geputzt
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Öl
- 50 g Butter
- 3 Zweige Rosmarin
- 3 Zweige Thymian
- 2 Knoblauchzehen angedrückt
- 60 g Weißwein
Pilzrisotto
- 70 g Parmesan in Stücken (2 cm)
- 60 g Schalotten halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Pilze in Würfeln (2 cm)
- 20 g Butter
- 30 g Olivenöl
- 375 g Risottoreis
- 100 g Weißwein, trocken
- 900 g Lammfond
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
Fertigstellung
- 10 g Schnittlauch in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1248 kcal / 5221 kJ
- Protein
- 42 g
- Yağ
- 92 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Lif
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 40 g
- Sodyum
- 2130 mg