Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Olivenöl
- 1 Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 1 Staudensellerie-Stange, in Scheiben (5 mm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (1,5 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Aubergine (ca. 350 g), in Würfeln (1,5 cm)
- 30 g Rosinen
- 50 g Oliven, grün, entsteint, quer halbiert
- 1 EL Kapern
- 30 g Pinienkerne
- 20 g Weißweinessig (vegan)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 10 g brauner Zucker
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 432 kJ / 103 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Caponata Siciliana
30 min
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50min
Parmesan-Shortbread mit Fenchel und Chili
1h 25min
Peperonata mit Oliven
1 godz.
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1 godz. 10 min
Pikante Lammhackbällchen mit Sauce Pistou
35min
Hummus-Platte Greek Style
25 Min
Gazpacho Andalusia
40 min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Sauce alla Puttanesca
25 Min