Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Olivenöl
- 1 Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 1 Staudensellerie-Stange, in Scheiben (5 mm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (1,5 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Aubergine (ca. 350 g), in Würfeln (1,5 cm)
- 30 g Rosinen
- 50 g Oliven, grün, entsteint, quer halbiert
- 1 EL Kapern
- 30 g Pinienkerne
- 20 g Weißweinessig (vegan)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 10 g brauner Zucker
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 432 kJ / 103 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50min
Sauce alla Puttanesca
25min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Caponata-Crostini
4h 40min
Auberginenpüree
1sa 30 dk
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 dk
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20 dk
Andalusische Fischsuppe
50min
Paprika-Auberginen-Mus
1h
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min