Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide-Lamm
- 1450 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 700 g Lammhüftsteaks (2 Stück, à ca. 350 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter, kalt
- 8 Zweige Zitronenthymian
Risotto
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Schalotte, halbiert
- 350 g Spargel, grün, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 70 g Butter, in Stücken
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli)
- 60 g Weißwein, trocken
- 20 g Pernod ®
- 720 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Safranfäden (ca. 0,1 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4011 kJ / 958 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 1325 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Panna Cotta mit Pfirsich
3u. 15min
Bombardino-Kuchen
4 godz. 30 min
Maronen-Kokos-Suppe
40min
Maracuja-Crème-brûlée
4h
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1h 45min
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45min
Hirschrücken unter der Macadamia-Honigkuchen-Kruste
1 Std. 10 Min
Gedämpftes Kräuterfilet mit Marktgemüse und Blattsalat
45min
Bratapfel-Tiramisu
2 godz. 45 min
Grünes Spargel-Risotto
45min
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35min